top of page
_5.png
Coolklima-291-MICH0050SDX (1).png

Polar MICH beltéri egységek akár 50% kedvezménnyel

A légcsatornás multi split rendszerek olyan épületekben alkalmazhatók, ahol már ki van, vagy ki lesz építve légcsatorna. A légcsatornázható egységek ennek részeként üzemelnek. A légcsatornázható egységek nagy előnye, hogy a beltérből észrevehetetlen. A multi split rendszerek előnye még, hogy míg légcsatornázható egységből négyet telepítünk, addig a kültéri egységből elég akár egy is.

Könnyen szerelhető, megbízható és minőségi klímát keresel?

Akkor számodra a Polar MICH beltéri modell a megfelelő választás. Most akár lakásfelújítási támogatással. Találd meg a megfelelő szerelőt az alábbi kérdőív segítségével, a Polar kollégái pedig felveszik veled a kapcsolatot a legjobb ajánlatért!

Miért válaszd te is a Polar MICH-t?

wifipng.png

Tele extrával

Az MICH rendszerek rendelkeznek mindennel, amire szükséged lehet. A megbízható ügyfélszolgálat és megbízható szerelő csak hab a tortán.

környezet.png

Környezetbarát

Klímáinkat a legmodernebb, R32-es környezetbarát hűtőközeggel töltöttük fel, melynek a lehető legkisebb  az ökológiai lábnyoma.

tick.png

5 év garancia

Minden készülékre kiterjesztett garancia érvényes, 3 év a berendezésekre, 5 év a kompresszorra.

Akár féláron

Keresd kollégáinkat telefonon, vagy írj nekünk, hogy megtudd, hogyan tudod partnereinken keresztül igénybe venni a lakásfelújítási támogatást!

multisplitkerdoiv
Megtaláljuk a legjobb árat és a legmegbízhatóbb szerelőt.

Csak töltsd ki az alábbi kérdőívet és kollégáink 24 órán belül megtalálják számodra az általunk is leellenőrzött, 100%-ban megbízható és garantáltan a legjobb áron dolgozó szakembert

Miben segíthetünk?
Mennyi időn belül tervezi a klíma beszerzését?
bottom of page