top of page
multi.png
DSC_5335.jpg

Polar Multi Split modellek akár 50% kedvezménnyel

A multi split inverteres klíma berendezések képesek több helységet klimatizálni egyszerre, egyetlen egy kültéri és több választható beltéri termékkel. Legnagyobb előnyük, hogy kisebb helyet foglalnak, esztétikusabbak és jóval kevesebb energiát fogyasztanak, mint a többi kisebb kültéri egység. Egy multi split klíma kültéri darabjához különböző fajtájú és kialakítású beltéri egységéket csatlakoztathatunk.

Most akár lakásfelújítási támogatással. Találd meg a megfelelő szerelőt az alábbi kérdőív segítségével, a Polar kollégái pedig felveszik veled a kapcsolatot a legjobb ajánlatért!

Miért tökéletes választás egy Polar Multi split klíma?

wifipng.png

Tele extrával

Bármelyik Polar Multi Split rendszer rendelkezik az összes extrával, amire szükséged lehet. A megbízható ügyfélszolgálat és megbízható szerelő csak hab a tortán.

környezet.png

Környezetbarát

Klímáinkat a legmodernebb, R32-es környezetbarát hűtőközeggel töltöttük fel, melynek a lehető legkisebb  az ökológiai lábnyoma.

tick.png

5 év garancia

Minden készülékre kiterjesztett garancia érvényes, 3 év a berendezésekre, 5 év a kompresszorra.

Akár féláron

Keresd kollégáinkat telefonon, vagy írj nekünk, hogy megtudd, hogyan tudod partnereinken keresztül igénybe venni a lakásfelújítási támogatást!

multisplitkerdoiv
Megtaláljuk a legjobb árat és a legmegbízhatóbb szerelőt.

Csak töltsd ki az alábbi kérdőívet és kollégáink 24 órán belül megtalálják számodra az általunk is leellenőrzött, 100%-ban megbízható és garantáltan a legjobb áron dolgozó szakembert

Miben segíthetünk?
Mennyi időn belül tervezi a klíma beszerzését?
bottom of page