top of page
Concrete Wall

 Polar Lite 

POLAR_SDL_03-min.png

Polar Lite - pont, amennyi kell

Kiváló ár-érték arányú klímát keresel? Akkor számodra a Polar SDL modell a megfelelő választás. Mindent megtalálsz benne, amit kívánsz, sőt! Turbó üzemmód, Anti-cold Air funkció és 24 órás időzítő is vár rád az SDL-el! Vedd fel velünk a kapcsolatot a legjobb ajánlatért, és mi a lehető leghamarabb beszereljük az otthonodba!

⭐Miért tökéletes választás a Polar Optimum?

polarikon - tele extraval.png
polarikon kornyezetbarat.png
polarikon 5 ev garancia.png
polarikon orszagos lefedettseg.png

Országos lefedettség

A Polar sokkal több, mint egy kiváló klíma! Kelet-közép európai igényekre optimalizált termékeinket országos lefedettségű szerelői hálózatunkkal építjük be az otthonodba!

Tele extrával

Az inverter technológia és intelligens vezérlés segítségével nagyobb hatékonyság és alacsonyabb fogyasztás érhető el erőteljes hűtés mellett is!

Környezetbarát

Klímáinkat a legmodernebb, R32-es környezetbarát hűtőközeggel töltöttük fel, melynek a lehető legkisebb  az ökológiai lábnyoma.

5 év garancia

Minden készülékre kiterjesztett garancia érvényes, 3 év a berendezésekre, 5 év a kompresszorra.

💬 Mit mondanak rólunk?

Fórisné Dajcs Anikó

December elején szerelték be az első klímánkat. Teljes mértékben meg vagyok elégedve. A felmérés, a beszerelés és a klíma is tökéletes! :)

Sándor Klára

Szeptemberben szereltettem fel 3 db Polar klímát. A szakemberek pontosak, nagy szaktudással rendelkeztek. Idáig csak jót tudok mondani a klímákról!👍

Polos Csilla

Még nincs egy éves a Polar klímám, de akár hűtésre, akár fűtésre kíváló. A beszerelés profi munka volt, a berendezés kíváló!

sdlkerdoiv
✅ Megtaláljuk a legjobb árat és a legmegbízhatóbb szerelőt.

Csak töltsd ki az alábbi kérdőívet és kollégáink 24 órán belül megtalálják számodra az általunk is leellenőrzött, 100%-ban megbízható és garantáltan a legjobb áron dolgozó szakembert

Miben segíthetünk?
Mennyi időn belül tervezi a klíma beszerzését?
bottom of page