top of page
Concrete Wall

POLAR ULTIMATE
Hűts, fűts egy géppel: válaszd a Polar Ultimate-t, ha nem akarsz kompromisszumot kötni!

polar_sdu_HÁTTÉRNÉLKÜL.png

Polar Ultimate SDU - felsőfokú funkciókkal

A legerősebb, legjobb Polar gép!

Komfort, kényelem, egészség és energiatakarékosság. Ezeket ötvözi felsőfokon a Polar Ultimate - az egyik legokosabb Polar berendezés! Egy valóban minőségi klímát keresel? Akkor számodra ez a modell a megfelelő választás. Vedd fel velünk a kapcsolatot a legjobb ajánlatért, és mi a lehető leghamarabb beszereljük az otthonodba! Most hihetetlen, az eddigi legalacsonyabb áron juthatsz hozzá a Polarnál és Polar partnereknél. Fűts és hűts egy klímával - add meg az elérhetőségedet és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!

⭐Miért tökéletes választás a Polar Ultimate?

polarikon - tele extraval.png

Tele extrával

Az extráit felsorolni is lehetetlen. Okosotthon-képes Wifitől, titan-arany bevonattól és huzatmentes befúvástól válik páratlan választássá.

polarikon kornyezetbarat.png

Környezetbarát

Klímáinkat a legmodernebb, R32-es környezetbarát hűtőközeggel töltöttük fel, melynek a lehető legkisebb  az ökológiai lábnyoma.

polarikon 5 ev garancia.png

5 év garancia

Minden készülékre kiterjesztett garancia érvényes, 3 év a berendezésekre, 5 év a kompresszorra.

polarikon orszagos lefedettseg.png

Országos lefedettség

A Polar sokkal több, mint egy kiváló klíma! Kelet-közép európai igényekre optimalizált termékeinket országos lefedettségű szerelői hálózatunkkal építjük be az otthonodba!

💬 Mit mondanak rólunk?

Fórisné Dajcs Anikó

December elején szerelték be az első klímánkat. Teljes mértékben meg vagyok elégedve. A felmérés, a beszerelés és a klíma is tökéletes! :)

Sándor Klára

Szeptemberben szereltettem fel 3 db Polar klímát. A szakemberek pontosak, nagy szaktudással rendelkeztek. Idáig csak jót tudok mondani a klímákról!👍

Polos Csilla

Még nincs egy éves a Polar klímám, de akár hűtésre, akár fűtésre kíváló. A beszerelés profi munka volt, a berendezés kíváló!

sdokerdoiv
✅ Megtaláljuk a legjobb árat és a legmegbízhatóbb szerelőt.

Csak töltsd ki az alábbi kérdőívet és kollégáink 24 órán belül megtalálják számodra az általunk is leellenőrzött, 100%-ban megbízható és garantáltan a legjobb áron dolgozó szakembert

Miben segíthetünk?
Mennyi időn belül tervezi a klíma beszerzését?
bottom of page