sdy.png
Polar_SDY_beltéri.jpg

Polar Y modellek akár 50% kedvezménnyel

A legextrább Polar. A komfort, kényelem és egészség témakörét tekintve páratlan mennyiségű hasznos és elengedhetetlen funkciót tudhat magáénak, ügyelve emellett az energiatakarékosságra! Hideg plazma, aktívszenes és biológiai sterilizációs szűrővel is elláttuk a széria modelljeit. Ráadásul a komfort funkciói verhetetlenek.

Tökéletes ár/érték arányú klímát keresel?

Akkor számodra a Polar SDY modell a megfelelő választás. Most akár lakásfelújítási támogatással. Találd meg a megfelelő szerelőt az alábbi kérdőív segítségével, a Polar kollégái pedig felveszik veled a kapcsolatot a legjobb ajánlatért!

Miért tökéletes választás a Polar Y?

wifipng.png

Tele extrával

A Wifi már alapfelszereltség. A Polar Y modellek extráit felsorolni is lehetetlen. Mosható szűrő, automatikus üzemmód választás és 3D légmozgás teszi a Polar Y modelleket páratlan választássá

környezet.png

Környezetbarát

Klímáinkat a legmodernebb, R32-es környezetbarát hűtőközeggel töltöttük fel, melynek a lehető legkisebb  az ökológiai lábnyoma.

tick.png

5 év garancia

Minden készülékre kiterjesztett garancia érvényes, 3 év a berendezésekre, 5 év a kompresszorra.

Akár féláron

Keresd kollégáinkat telefonon, vagy írj nekünk, hogy megtudd, hogyan tudod partnereinken keresztül igénybe venni a lakásfelújítási támogatást!

 
Megtaláljuk a legjobb árat és a legmegbízhatóbb szerelőt.

Csak töltsd ki az alábbi kérdőívet és kollégáink 24 órán belül megtalálják számodra az általunk is leellenőrzött, 100%-ban megbízható és garantáltan a legjobb áron dolgozó szakembert

arrow&v
Miben segíthetünk?
Mennyi időn belül tervezi a klíma beszerzését?