top of page
  • Writer's picturePolar

A Polar klímák szeretnek kapcsolatban lenni

A négyévszakos Polar klímák különleges adottságokkal rendelkeznek, így remekül kapcsolódnak a tulajdonosok kényelméhez. A maximális komfortot a mindig ideális hőmérséklet biztosításával, a távvezérélési lehetőségekkel és a szerteágazó funkciókkal érik el. Ismerd meg, mitől olyan jók a Polar klímák a „kapcsolatokban” és mivel kötődnek a leginkább a tulajdonosok mindennapjaihoz!


Klíma és wifi

A Wifis vezérelhetőségnek köszönhetően a Polar klímáknak nincs szükségük távirányítóra, sőt arra sem, hogy otthon legyél ahhoz, hogy vezéreld a berendezéseket. Ez a szabadság nem csak rendkívül praktikus, de rengeteg remek funkciót is elérhetővé tett, amik segítségével személyre szabhatod és automatizálhatod a légkondi működését. 


A klíma és az otthoni komfort elválaszthatatlan

Lehet bármilyen pihe-puha az ember ágya, bármilyen ínycsiklandó az étel, amit fogyaszt, hogyha közben fázik vagy melege van, nem fogja tudni kiélvezni a pillanatot. Az otthoni komforthoz nagymértékben hozzájárul egy hűtő-fűtő klíma, amit percek alatt állíthatsz melegről hidegre, párásításból párátlanításba az aktuális igényeid szerint.


A tiszta levegő és a klíma

A friss levegő nem csak a koncentrált munkavégzésben segít, de az alvást is pihentetőbbé teszi. A friss levegő azonban nem egyenlő a tiszta levegővel. A csúcskategóriás Polar klímák 3 az 1-ben szűrő berendezéssel rendelkeznek, ami egy Katechin szűrőből, egy ezüst ion szűrőből és egy C-vitamin szűrőből áll össze. A légkondi így nem csak frissíti a levegőt, de tisztítja is az allergénektől, spóráktól, gombáktól, valamint a kellemetlen szagokat is eltávolítja.


Alacsonyabb rezsiszámlák és a klíma

Az akár A+++ energiabesorolású Polar klímák úgy csökkentik a fűtési időszak költségeit, hogy közben a tulajdonos komfortja egyáltalán nem sérül. Az utóbbi években elszabaduló gázárakkal szemben a légkondik üzemeltetése annyira energiatakarékos és olcsó, hogy ma már komoly alternatívájává vált a hagyományos fűtési megoldásoknak.


Fenntarthatóság és klíma 

2024-ben alig akad fenntarthatóbb és környezetbarátabb fűtési és hűtési rendszer, mint a napelemekkel üzemeltetett klímák. Az a vásárló, aki szeretné csökkenteni az ökológiai lábnyomát, semmiképpen sem kerülheti meg az árammal működő berendezések megfontolását. 


Ha további kérdésed lenne a témában, bátran keresd fel szakembereinket!


Comments


bottom of page