top of page
  • Writer's picturePolar

Magyar Klímacsereprogram - A legjobb, ami a régi klímáddal történhet


A Polar Klíma legújabb kezdeményezésének, a Magyar Klímacsereprogramnak a célja, hogy beszámítással és kedvezményekkel motiválja a hazai vásárlókat a klímarendszerük fejlesztésére. A csereprogram 150.000.000 Ft-os keretösszeggel rendelkezik. A résztvevők akár 150.000 Ft-ot is kaphatnak a régi berendezésért.


A magyar háztartások csupán 4%-ában található igazán energiahatékony klíma


A légkondik magas költségei miatt a magyarok nagyon kis százaléka engedheti meg magának az igazán modern és energiatakarékos berendezéseket. A Magyar Klímacsereprogram ezen az elszomorító helyzeten szeretne javítani azzal, hogy még nagyobb réteg számára teszi elérhetővé a csúcskategóriás Polar klímákat.


Alacsony rezsiköltség -20 fokos hidegben is


Az utóbbi években megugró gázárak sokakat ösztönöztek arra, hogy alternatív fűtési megoldásokba fektessenek. A modern, hűtő-fűtő klímák akár -20 fokos hidegben is képesek melegen tartani az otthonunkat. A magas energiabesorolású modellek nem csak energiatakarékosak, de H-tarifa képesek is, így a működtetésük igazán pénztárcabarát. A Magyar Klímacsereprogram keretei között bárki lecserélheti a régi modelljét egy újabb, csúcskategóriás hűtő-fűtő berendezésre - megfizethető áron!


Ingyenes leszerelés, szállítás és 30-150.000 Ft a régi modellért


A Magyar Klímacsereprogram által a régi klíma leszerelését teljesen ingyen vállaljuk, sőt 30-150.000 Ft-ért be is számítjuk az újabb modell vásárlásakor. Kérésre akár ingyenesen el is szállítjuk a leselejtezett berendezést. A régi klíma márkától függetlenül bármilyen lehet amennyiben egy Polar légkondival helyettesítik.


Jéghideg hűtés és enyhe fűtés helyett maximális komfort és szabályozhatóság


A Polar klímák kategóriájuk egyik legkiemelkedőbb modelljei. A hűtés-fűtés nem csak hatékonyan működik, de a számtalan kitűnő funkciónak köszönhetően teljesen komfortos is. Huzatmentes hűtés, turbó fűtés és számtalan kiegészítő opció teszi a működésüket elsőosztályúvá. A Magyar Klímacsereprogram résztvevői nem csak energiatakarékosabb, költséghatékonyabb modellekkel, de csúcskategóriás kényelmi funkciókkal is gazdagodnak.


150.000.000 Ft-os keretösszeg a Polar Klíma felajánlásából


150.000.000 Ft-tal támogatjuk a programot és ezen keresztül a magyar háztartások fejlesztését. A hatalmas összeget azoknak szánjuk, akik 2023. október 1. és december 31. között velünk cseréltetik le a régi klímájukat egy új, energiatakarékos, négyévszakos Polar berendezésre.


Nyerd meg az egyéves rezsiköltségét az új modellednek!


A programban résztvevő vásárlók regisztrálhatják az új Polar klímájukat egy nyereményjátékra, amin a berendezés egyéves rezsiköltségét is megnyerhetik. A három szerencsés nyertes készpénzben visszakapja az új modell egyéves fogyasztásának költségét. A sorsolást minden hónap elején bonyolítjuk le közjegyző jelenlétében és minden hónapban egy nyertest hirdetünk.


Ne habozz tovább! Jelentkezz a Magyar Klímacsereprogramra már ma! https://klimacsereprogram.huComments


bottom of page