top of page
 • Writer's picturePolar

Vásárolj hőszivattyút 0% THM-re!*

*Január 15. és április 15. között igazán különleges ajánlattal vár a Polar klíma! Most részletfizetési lehetőséggel vásárolhatsz Polar hőszivattyút anélkül, hogy kamatot kéne fizetned. Ha eddig csak vágytál egy klímára, de sosem mertél még belevágni a dologba, akkor itt az ideje, hogy 2024-ben beújíts egyet! Mi pedig segítünk, hogy a lehető legkényelmesebben, akár kis tőkével is belevághass.


Pénznyelő fűtési rendszerek

Az utóbbi évek eseményei elképesztő mértékben megdrágították a fűtéshez is használt gáz árát. Ma egy-egy felújításkor vagy házépítéskor még nagyobb körültekintéssel kell átgondolni, melyik fűtési rendszerbe fektesse az ember a pénzét. Ráadásul, 2024-ben a fenntarthatósági szempontokat is figyelembe kell venni! Aki csak teheti egy energiatakarékos, hatékony és környezetbarát fűtési rendszert szereltet be, azonban ezeknek az ára gyakran magasabb, mint egy régebbi rendszer kiépítése. A Polar kamatmentes részletfizetési lehetőséggel szeretné még több család számára elérhetővé tenni a klímás fűtést. 


Olcsóbb a klímás fűtés

Egy korábbi cikkünkben már kifejtettük, hogy egy modern, jó hőszigeteléssel rendelkező lakásban mennyit spórolhatunk a fűtési összegből, hogyha klímát használunk: „Egy kiemelkedő energiahatékonyságú berendezéssel akár 25%-ot is spórolhatunk a gázos fűtéshez képest.”


A fűtő-hűtő funkciókon túl mire jó még egy hőszivattyú? 

 • A melegvíz előállítása: A hőszivattyúk segítségével a melegvizet sem kell gázzal előállítani.

 • Energiatakarékosság: A Polar klímák rendkívül jó energiaosztály besorolásúak. Megújuló energiaforrással összekötve nagymértékben csökkentheted az ökológiai lábnyomodat!

 • Rugalmasság: A négyévszakos klímák úgy lettek kitalálva, hogy egész évben a Te igényeidet szolgálják ki. A széles spektrumon elhelyezkedő funkciókat minden évszakban tudod használni. A csalóka időjárás mellett pedig remekül jön, hogy van egy olyan berendezésed, amit naponta állíthatsz hűtésről fűtésre vagy fordítva.

 • Egészség: A párátlanító és a légtisztító funkcióknak köszönhetően az otthoni környezeted minősége is sokat fog emelkedni egy klímával.

 • Hosszú távú megtakarítás: A kezdeti magas árak elbizonytalanítóak lehetnek, de egyvalami biztos: a jövő a zöldenergiában és a klímás fűtésben van! Menj a

 • holnapnak elébe és élvezd már 2024-ben az előnyeit!

Milyen otthonokba lehet hőszivattyús rendszert telepíteni?

A hőszivattyús rendszert elsősorban olyan otthonokba ajánljuk, ahol padlófűtés vagy alacsony hőmérsékletű radiátor van.


Hogyan működik a hőszivattyú?
 1. Elvonja a hőenergiát a külső levegőből: A hőszivattyú kültéri egysége egy ventilátor segítségével szívja be a külső levegőt, amely áthalad egy hőcserélőn. Ez a hőcserélő tartalmaz egy alacsony forráspontú folyadékot, amelyet hűtőközegnek neveznek. A külső levegő hőjének hatására a hűtőközeg még alacsony külső hőmérsékleten is elpárolog.

 2. Kompresszió: A gőzzé vált hűtőközeg ezután bekerül a kompresszorba, ahol a nyomás növelésével a hőmérséklete is emelkedik.

 3. Átadjuk a hőt a belső rendszernek: A magas hőmérsékletű hűtőközeg áthalad a belső hőcserélőn (ami gyakran egy kondenzátor), ahol a hőenergiát átadja a fűtési rendszer vizének, ami elkezd keringeni a rendszerben (pl. padlófűtés, radiátorok).

 4. Hűtőközeg nyomásának és hőmérsékletének csökkentése: Miután a hűtőközeg átadta hőjét, egy expanziós szelep segítségével a rendszer elkezdi csökkenteni a nyomását és a hőmérsékletét, így az elpárologhat.


Rendelj Te is hőszivattyút kamatmentes részletfizetéssel január 15. és április 15. között!


Comments


bottom of page