top of page
  • Writer's picturePolar

Klíma: Régit újra? Minek?

Az ember mindent megtesz, hogy a berendezései hosszú életűek legyenek, hogy az elektronikai eszközei szinte újak maradjanak. A klímatulajdonosok rendszeres karbantartásokat, tisztításokat végeznek műszereiken. Mégis azt tanácsoljuk most nekik, hogy gondolkozzanak el egy új légkondin? Na, ne! A felháborodás talán jogosnak érződik, de mit sem változtat a tényen, miszerint a magyar háztartások csupán 4%-ban elérhető hőszivattyús, modern klíma! Ez pedig problémát jelenthet…


Ütött-kopott, de a miénk!


“Nem egy csúcskategóriás klíma, de minket jól szolgál.” - hallhatnánk egy kedves tulajdonos szájából ezt a mondatot. De vajon mit is jelent az, hogy jól szolgál? Erőteljesen hűt és fűt? Költséghatékonyan szabályozza a hőmérsékletet? Növeli az otthoni komfortot?


Egy modern klíma nem csak “megyeget” és “hűtögeti” a lakást, hanem akár a gáz alternatívájaként, energiahatékonyan és költségtakarékosan fűti az otthonunkat. Sajnos az öreg klímák “alvó költségeket” rejtenek - magas számlák, kvóta túllépő energiafogyasztás és alacsony teljesítmény a használatuk következménye.


Modern klímák: funkciók végtelen tárháza


Míg a régi légkondik esetében örülünk, hogyha a hűtés hatékonyan működik, az új berendezések számtalan olyan komfortnövelő funkcióval rendelkeznek, amik megszépítik a mindennapokat.

  • Légtisztító funkciók

  • Páramentesítés

  • Fűtés

  • …és még sok-sok más!

Ráadásul okosotthon kompatibilisek, teljesen személyre szabható üzemeléssel!


H-tarifáról eddig csak álmodtál…


A régi klímák túl energiapazarlóak ahhoz, hogy a H-tarifa szigorú követelményeinek megfeleljenek. A modern légkondik viszont olyan magas energiabesorolásúak, hogy a H-tarifa kompatibilitás szinte garantált.


Mi a H-tarifa? A Magyarországon elérhető legkedvezőbb energiaszolgáltatási tarifa.


Nagy befektetés - nagy megtakarítás


Fokozatosan modernebbé varázsolod otthonodat? A LED-égők és az energiatakarékos elektronikai eszközök használata elengedhetetlen ahhoz, hogy egy jobb, fenntarthatóbb jövő felé haladjunk. Azonban a kis összegű befektetések gyakran minimális spórolási lehetőséget rejtenek csak magukban. Egy klíma lecserélése ugyan nagyobb költségekkel jár, de látványosabb változást is hoz a számla befizetéskor.


De kinek van pénze egy új modellre?!


A jelen gazdasági helyzetben sokak számára a hóvégi nagybevásárlás is gondot jelenthet. A Polar klíma azonban egy olyan programot hirdetett, amivel még szélesebb réteg számára tette elérhetővé a csúcskategóriás klímák beszerzését - a Magyar Klímacsereprogramot!


A Magyar Klímacsereprogram keretein belül bárki, bármilyen típusú klímáját lecserélheti egy modernebb, felsőkategóriás Polar berendezésre! A régi klímáért még pénzt is ajánlanak, amit az új berendezés árából engednek el - akár 150.000 Ft-ot! Sőt, a régi klíma elszállítását is ingyenesen vállalják. Ez a lehetőség tényleg kihagyhatatlan és egyedülálló!


Részletekért kattints a Klímacsereprogram oldalára!


Vagy olvasd el a témában írt cikkünket!




bottom of page