Concrete Wall

A végsőkig tökéletesítve.
Ismerd meg a Polar Ultimate-et

polar_sdu_HÁTTÉRNÉLKÜL.png

Az új Polar Ultimate -  akár 50% kedvezménnyel

POLAR_SDu.png

Komfort, kényelem, egészség és energiatakarékosság. Ezeket ötvözi felsőfokon a Polar Ultimate - az eddigi legokosabb Polar berendezés!

Hideg plazma, aktívszenes és biológiai sterilizációs szűrővel is elláttuk a széria modelljeit. Ráadásul a komfort funkciói verhetetlenek.

Egy valóban minőségi klímát keresel?

Akkor számodra a Polar Ultimate modell a megfelelő választás. Most akár lakásfelújítási támogatással. Találd meg a megfelelő szerelőt az alábbi kérdőív segítségével, a Polar kollégái pedig felveszik veled a kapcsolatot a legjobb ajánlatért!

Miért tökéletes választás a Polar Optimum?

wifipng.png

Tele extrával

A Wifi már alapfelszereltség. A Polar Y modellek extrát felsorolni is lehetetlen. Mosható szűrő, automatikus üzemmód választás és 3D légmozgás teszi a Polar Y modelleket páratlan bálaszássá

környezet.png

Környezetbarát

Klímáinkat a legmodernebb, R32-es környezetbarát hűtőközeggel töltöttük fel, melynek a lehető legkisebb  az ökológiai lábnyoma.

tick.png

5 év garancia

Minden készülékre kiterjesztett garancia érvényes, 3 év a berendezésekre, 5 év a kompresszorra.

Akár féláron

Keresd kollégáinkat telefonon, vagy írj nekünk, hogy megtudd, hogyan tudod partnereinken keresztül igénybe venni a lakásfelújítási támogatást!

 
Megtaláljuk a legjobb árat és a legmegbízhatóbb szerelőt.

Csak töltsd ki az alábbi kérdőívet és kollégáink 24 órán belül megtalálják számodra az általunk is leellenőrzött, 100%-ban megbízható és garantáltan a legjobb áron dolgozó szakembert

arrow&v
Miben segíthetünk?
Mennyi időn belül tervezi a klíma beszerzését?